CONTACT

Een vraag? Raad nodig? Contacteer ons via dit formulier.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Hieronder vindt u een antwoord op de meestgestelde vragen. Voor specifieke vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier.

  Aankomst is voorzien om 16u en vertrek om 10u op de vertrekdatum.

  Wij vragen een waarborg te betalen bij aankomst. Deze waarborg is een garantie voor een correct gebruik van onze vakantiewoningen. De waarborg wordt ten laatste 1 maand na vertrek teruggestort op uw rekening.

  De schoonmaakkost is verplicht en wordt door ons uitgevoerd. Op deze manier garanderen wij dat jullie vakantiehuis in orde is bij aankomst en dat er geen schade is bij vertrek.

  Ja, energiekosten ( elektra, Stookolie/ Gaz), worden verrekend met de waarborg bij vertrek op basis van jullie verbruik.
  De exacte kost wordt berekend op basis van de officiële marktprijs.

  In onze woningen is er steeds een voorraad zakken brandhout voorzien. Het verbruik van brandhout wordt verrekend bij vertrek.

  Tijdens de reservatie kunnen jullie ook extra lakens bestellen, indien gewenst. Dit is niet verplicht jullie kunnen ook zelf lakens meebrengen.

  Tijdens de reservatie kunnen jullie ook extra kindermeubilair bestellen. Wij hebben zowel kinderstoelen als kinderbedjes ter beschikking. Wij dringen erop aan dat de kinderen meegeteld moeten worden in de maximale capaciteit van onze vakantiewoningen, in verband met de regels over brandveiligheid.